ANKARA / SİNCAN - Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0-312-270 29 14
Selçuklu Mahallesi Lise Caddesi No23 Sincan/ANKARA
Vizyon
Bölgemizin nitelikli ve eğitimli işgücü ihtiyacına cevap verebilecek, mesleki ve teknik eğitimin adresi olmak.
Misyon
Teknolojik gelişmelerin farkında olarak, sosyal paydaşlarımızla işbirliği içerisinde, hayatboyu öğrenme ilkesini benimsemiş, sektörün beklentilerine cevap verebilecek üretken, ahlaki ve kültürel değerleri özümsemiş, bireyleri yetiştirecek nitelikli mesleki ve teknik eğitim vermektir.
Başarılar
• 2007–2008 eğitim-öğretim yılı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “ Resmi ve Özel Orta Dereceli Okullar Arası Ödüllü Bilgi Yarışmasında” Okulumuz Ankara İkincisi Olmuştur. • 2007–2008 Öğretim Yılı Meslek Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen, 04.04.2008 tarihindeki proje tabanlı beceri yarışmasının Üretim ve mühendislik dalı–2 kategorisinde okulumuz, motorlu araçlar teknolojisi Ford laboratuarı öğrencileri, TEMİZ ARABA – YEŞİL DOĞA Projesiyle Ankara İl birincisi , • Elektrik-Elektronik Teknolojileri dalı kategorisinde ise, okulumuz elektrik-elektronik teknolojileri öğrencileri BİTKİLERDE DONMA OLAYININ ENGELLENMESİ Projesiyle Ankara İl İkincisi olmuştur.
Derslik :28<
Öğretim Şekli :TAM GÜN
MERKEZİ SİSTEM
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - YOKTUR.
Ulaşım
Ziyaretçilerimiz Ankara Tren Garından banliyo trenleri vasıtası ile Sincan Lale tren istasyonu, EGO 510-511-523-505 numaralı otobüs hattı ve Sincan Merkez dolmuşları ile Lale BP benzin istasyonu durağını kullanarak okulumuza ulaşabilirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz sincan selçuklu mahallesinde Lise caddesi üzerinde merkezi bir konuma sahiptir.
SİNCAN MERKEZ 1 km.
Taban-Tavan Puan Bilgileri